dilluns, 25 de maig del 2015

LO PER EN GENÍS

Encara no ha fet els dos mesos en Genís i sembla que fa molt que és amb nosaltres.La vida en família canvia de tres a quatre...es torna més intensa i sobretot, més bonica.
El petitó, fa molta bondat(cada dia més) i es fa un tip de riure amb el seu germà gran, que tot el dia li fa gracietes...
La veritat és que tenir germans és el millor regal...i nosaltres volem gaudir de tots els moments que passen junts.

Així que , es mereixia tenir alguna pàgina de benvinguda i esgarrapant estonetes com puc, he fet un LO de la nostra primera foto junts.


La fusteta de "life is beautiful" fèia molt que la tenia guardada i ara he trobat el lloc on hi encaixa millor.Es preciosa!
I la xapeta de "gigi et moi" no pot ser més cuca...gràcies Leti!

I amb retalls de papers i alguna petita decoració , ja tenim escrapejada la nostra primera foto de família!


6 comentaris:

  1. Un bonic record que el temps passa molt ràpid!!!

    Petonets

    ResponElimina
  2. Precios!!!! Els dos princeps són el millor tressssoooor d'una casa!!!!

    ResponElimina
  3. Ostres! En primer lloc moltíssimes felicitats!! Jo també feia moolts dies que no entrava al meu blog, on hi tinc l'enllaç del teu... Enhorabona per l'arribada d'en Genís!! Benvinguts al club de les famílies de 4! I enhorabona també per l' LO! Preciós i ple d'amor, com tot el que fas.
    Un petonarro i fins aviat!

    ResponElimina
  4. Hola! Moltes felicitats!! Et seguix des de fa un temps i m'agrada molt el teu blog així que te he nomina al premi Libster Award! Pasa't i voràs http://castellonlacaixadescrap.blogspot.com.es/2015/11/premio-libster-award.html
    Besets!

    ResponElimina